vineri, 24 iunie 2011

Dulceata de fragi

2 comentarii
   O delicatesa in randul dulceturilor. Eu am avut un pic de munca deoarece Gioni mi-a cules mai mult capsunele cu tot cu codita aceea lipita, pe care a trebuit sa o desprind la fiecare in parte, off, greu...
 
 La o farfurie plina ochi (am mai completat cu un pumn de capsuni) am pus 1 kg zahar.

  Le-am lasat 3 ore ca sa lase sirop si apoi le-am pus la fiert. In jur de o ora. Am spumuit dulceata, am verificat cu picatura pe farfurie sa ramana picatura si am pus-o fierbinte in borcanele sterilizate in cuptor .
  Le-am tinut intorse cu capacul in jos pana s-au racit si gata.



  O delicatesa!!

Gatiti cu dragoste!


2 comentarii:

  1. O dulceata dintre cele mai parfumate ... Numai capsuni pe-aici ...

    RăspundeţiȘtergere
  2. Da,am vazut numai retete de dulceata de capsuni cu ghimbir, radacina pe care eu nu am folosit-o niciodata.Dar cred ca la urmatorul shopping am sa cumpar si am sa incerc.

    RăspundeţiȘtergere