tag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post2660934814517631065..comments2023-08-23T04:30:37.277+03:00Comments on Vasi-Gioni: Marmelada de mere / Apple marmaladeVasi Dubreuhttp://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-85793714302652312992012-07-03T08:48:18.253+03:002012-07-03T08:48:18.253+03:00Alina, poti folosi ce mere vrei, sau chiar un ames...Alina, poti folosi ce mere vrei, sau chiar un amestec. Iese bun, bun. Eu am folosit mere de august,rosii, dar daca ai de vara si dulci, dezlantuie-te!<br />Pupici!Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-67274972030630244242012-07-03T07:49:27.923+03:002012-07-03T07:49:27.923+03:00Ce soi de mere pot folosi? am acum mere de vara ,g...Ce soi de mere pot folosi? am acum mere de vara ,galbene si dulci?sunt bune? multumescALINABnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-66835611522856892302012-01-21T12:54:40.296+02:002012-01-21T12:54:40.296+02:00Buna ziua!
Puietii de mar parmen auriu i-am cumpar...Buna ziua!<br />Puietii de mar parmen auriu i-am cumparat primavara, din piata de la rusi, cu radacinile dezgolite de pamant.Cred ca se gasesc si la magazinele se seminteturi.Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-14894989691723134672012-01-21T12:12:18.925+02:002012-01-21T12:12:18.925+02:00Buna ziua si felicitari pentru tot ce faceti. Ma i...Buna ziua si felicitari pentru tot ce faceti. Ma intereseaza si pe mine unul sau doi meri Parmen Auriu. Unde ati m-ai gasit acest soi? V-as ramane indatorat pentru un raspuns. Multumesc mult. Emailul meu : virgilnistoroiu@yahoo.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-720829746878291832011-08-27T13:05:52.601+03:002011-08-27T13:05:52.601+03:00Myky ma bucur tare mult!
Acum am sa caut reteta ai...Myky ma bucur tare mult!<br />Acum am sa caut reteta aia de marmelada fara zahar, asa sa ne rasfatam si noi :)))<br />Pupici!Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-90425962800582419982011-08-26T17:45:26.589+03:002011-08-26T17:45:26.589+03:00gata, am facut marmelada, este excelenta, eu am pu...gata, am facut marmelada, este excelenta, eu am pus si cateva cuisoare. merci pt reteta!mykyhttp://www.fowerpowers.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-45409184805891310412011-08-24T21:21:50.124+03:002011-08-24T21:21:50.124+03:00Irina, multumesc! Cu o mare placere rasfoiesc si e...Irina, multumesc! Cu o mare placere rasfoiesc si eu blogul tau si chiar am invatat multe de pe el.<br />Pupici multi si te mai astept!!Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-60543771675605896802011-08-24T20:56:34.994+03:002011-08-24T20:56:34.994+03:00Felicitari pentru blog si pentru retetele din grad...Felicitari pentru blog si pentru retetele din gradina! Imi plac mult de tot!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-35701284982703228622011-08-24T16:04:20.940+03:002011-08-24T16:04:20.940+03:00Nici eu nu cumpar, am cumparat de la topoloveni sa...Nici eu nu cumpar, am cumparat de la topoloveni sa-i vad gustu si pentru comparatie. <br />Da am folosit din acelea foarte dulci, in astea am pus fructoza pt ca mai dau cumnatului meu care are glicemia ridicata si tine regim, altfel nici eu nu folosesc.<br />mereu zic sa fac si eu niste gem cu nuca dar imi amintesc fix dupa ce e pun in borcan.<br />pupici!mykyhttp://www.fowerpowers.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-69137515643098619952011-08-24T09:38:56.934+03:002011-08-24T09:38:56.934+03:00Hei, tu cred ca ai fost in concediu :))
Myky, eu n...Hei, tu cred ca ai fost in concediu :))<br />Myky, eu nu cumpar gemuri sau dulceturi pentru ca le fac in casa, iar fructoza nici atat nu folosesc, nici nu stiu de ce se pune...<br />Prune cred c-ai folosit din cele vinete, care se desfac de pe sambure, nu din cele altoite, mari. Acelea au o dulceata proprie. Din acelea eu fac magiun si pun nuci tocate, dar asta,toamna cand se fac nucile noi. Bine ca, anul acesta soiul asta, care se cocea in septembrie, odata cu nucile, acum sunt coapte, coapte. Pupici multi!Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-91250707195985654092011-08-24T08:54:09.182+03:002011-08-24T08:54:09.182+03:00hei, nu am mai trecut de ceva vreme pe aici, tu ha...hei, nu am mai trecut de ceva vreme pe aici, tu harnica precum o albinuta.<br />Vasi, marmeada se poate face din orice tip de mere. A propos de topoloveni, eu am facut gem de prune fara zahar, si anul trecut si anul acesta, a iesit identic cu ce comercializat de ei si a si tinut. Anul acesta am facut si cu fructoza, dar foarte putina, la 5KG prune 150g fructoza.mykyhttp://www.fowerpowers.ronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-21570617438604630452011-08-22T22:05:56.929+03:002011-08-22T22:05:56.929+03:00Mihaela, am si eu o reteta cu foarte putin zahar i...Mihaela, am si eu o reteta cu foarte putin zahar in aceasta marmelada, dar se pune aspirina si am mai citit pe un blog, o reteta de marmelada fara zahar, dar este un amestec de fructe, care include struguri foarte dulci. Am sa o caut si am sa o studiez si pe aceea.Stiu ca zaharul este "otrava"pentru organism.Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-72237914530858427792011-08-22T20:57:11.388+03:002011-08-22T20:57:11.388+03:00In urma cu cateva saptamani am cumparat de la cei ...In urma cu cateva saptamani am cumparat de la cei care fac dulceata de Topoloveni niste dulcecuri facute fara zahar , dar cu suc de mere. Spuneau ca sucul de mere contine pectina, ca si cel de gutui si ajuta la legarea si conservarea dulceturilor, fara zahar. Sigur au ei si inca un secret , dar...am simtit nevoia sa comentez pentru ca eu incerc sa consum cat mai putin zahar , in general.Mihaelahttp://gradinareasa.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-36283815329209074722011-08-19T21:45:42.420+03:002011-08-19T21:45:42.420+03:00Antonina, eu zic sa facem schimb, eu iti trimit un...Antonina, eu zic sa facem schimb, eu iti trimit un borcan de marmelada si tu imi trimiti o prajitura de a ta cu ciocolata. Este bine?Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-86921254260790908512011-08-19T20:03:53.761+03:002011-08-19T20:03:53.761+03:00Ce pofta mi-ai facut!! vreau ceva dulceee!! marmel...Ce pofta mi-ai facut!! vreau ceva dulceee!! marmelada asta pe o felie de paine si putin unt.. .hmmm ce bine suna!! pupiciAntonina Sofia Sociuhttps://www.blogger.com/profile/02370081281954911026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-69060254779396196582011-08-19T19:09:17.458+03:002011-08-19T19:09:17.458+03:00Ionatan e marul meu . Daca nu am pus decit unul, a...Ionatan e marul meu . Daca nu am pus decit unul, am ales un ionatan. Strugurii aia albi fara simburi sint stafide. Din ei se fac stafidele. Sint deliciosi.Dani P.https://www.blogger.com/profile/14480088629814543163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-35149836444701226362011-08-19T18:52:48.328+03:002011-08-19T18:52:48.328+03:00Noi avem mare ghinion la ciresi. Desi e o zona cu ...Noi avem mare ghinion la ciresi. Desi e o zona cu ciresi multi, noi nu am putut prinde deloc, ba s-au uscat cei cumparati, ba nu s-au prins cei altoiti. Rodiu nu am vazut niciodata.<br />Ce am mancat eu din Grecia si mi-a placut foarte mult strugurii de masa albi, dar unii care nu aveau seminte, sau aveau si nu le-am gasit eu. O placere!<br />Parmenul auriu este si preferatul meu si ionatanul.<br />Mai vorbim.Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-15668062621829319392011-08-19T18:14:32.597+03:002011-08-19T18:14:32.597+03:00Pai, daca ai loc, e pacat sa nu ai pomi fructiferi...Pai, daca ai loc, e pacat sa nu ai pomi fructiferi. Asa are si tata livada plina. <br />Eu am un mar, un visin, un lamii, un cires si un rodiu. Si un mandarin, care nu merge grozav si o sa-l inlocuim. Dar gradina mea-i o batistuta pe linga a ta ... <br />Nu-mi spune de parmen auriu, ca imi lasa gura apa ... <br />Nu stiu, daca eu idealizez, dar mere ca in Romania, in Grecia nu se gasesc, sa dai cu tunul. Un singur soi am gasit mai gustos si ma dau peste cap, sa le cumpar la piata in toamna .Dani P.https://www.blogger.com/profile/14480088629814543163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-90787347285536879772011-08-19T17:23:27.934+03:002011-08-19T17:23:27.934+03:00Ai numai unu? Eeeee, inseamna ca aici te-am luat (...Ai numai unu? Eeeee, inseamna ca aici te-am luat (ha,ha,ha). Noi avem o livada cu vreo 17 meri pe rod de vreo 5 soiuri si am mai pus, anul acesta 4 parmen aurii, ca sa ii punem pe spalier. Peri am 6, mari si trasnet la gust iar pruni altoiti avem 5. Noi mancam multe fructe si cateodata mai si vindem. Pupici!Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6114394021125144422.post-81264012595737511992011-08-19T16:37:45.384+03:002011-08-19T16:37:45.384+03:00Ah, ce pofta imi faci, Vasi ! Marul meu e tare tin...Ah, ce pofta imi faci, Vasi ! Marul meu e tare tinar, inca n-a rodit. Mai am de asteptat ...Dani P.https://www.blogger.com/profile/14480088629814543163noreply@blogger.com